Palvelut

*
Manuaaliset hoidot: 
Osteopatia, 
Purentalihasten hoito, Lymfahoito, Hieronta
Koiran tai hevosen kehonhuolto  
*
Liikuntapalvelut:
Kehonhuolto / liiketerapia
Jooga
*
Valmennus- ja terapiapalvelut:
Elämä 2.0 Muutosvalmennus
 Ratkaisukeskeinen lyhytterapia
Ravintovalmennus 
*

Lyhyet palvelukuvaukset löytyvät alta.
Toivottavasti löydät sinulle sopivan hoidon! PALVELUKUVAUKSET

*** Manuaaliset hoidot ***

OSTEOPATIA

Osteopatia on kokonaisvaltaisesti kehon niveliin, tuki- ja liikuntaelimiin, lihaksiin, verenkiertoon, hermotuksiin ja koko kehon toimintaan vaikuttava hoitomuoto. Yleisimpiä hoitoon tulon syitä ovat päänsäryt, migreenit, nivel- ja lihasvaivat, alaselän tai niskan kiputilat sekä tennis- tai golfkyynärpää.

PURENTALIHASTEN HOITO

Purentalihasten hoito kohdistuu leukanivelen, niskan, kallonpohjan sekä rintakehän ja niska-hartiaseudun alueelle. Hoito soveltuu purentakiskoja käyttäville, narskuttajille, äänenkäytön ammattilaisille ja puhetyöntekijöille sekä oikomishoidon rinnalle. Purentalihasten kireys voi usein olla migreenien tai niska- ja päänsärkyjen varsinainen syy.

LYMFAHOITO

Lymfahoito on erityisesti turvotustilojen ja aineenvaihdunnallisten häiriötilojen hoitoon soveltuva lempeä hoito.

HIERONTA

Hieronta on klassisen tyylin lihaskäsittelyä. Soveltuu hyvin niska-hartiaseudun, alaselän, käsien tai jalkojen hierontaan.


KOIRAN tai HEVOSEN KEHONHUOLTO 
Koiran ja hevosen kehonhuollon hoitotekniikat ovat sekoitus kevyttä hierontaa ja osteopatiaa. Hoitotyylini on lempeä ja eläintä kunnioittava, mitään ei tehdä väkisin tai pakottamalla. Koiran vastaanottokäynnille omat namit ja lelut mukaan :) !


*** Liikuntapalvelut ***

KEHONHUOLTO / LIIKETERAPIA

Kehonhuolto / liiketerapia voi olla sinulle tilanteeseesi sopivaa venyttelyä, keppijumppaa, pilates-tyyppisiä harjoitteita tai esim. kyykkytekniikan hiontaa. Huomioithan, että toimitilassa ei ole suihkumahdollisuutta.

JOOGA

Joogan yksityistunnilla keskitytään sinulle tarpeellisiin asanoihin tai hiotaan tekniikkaa. Huomioithan, että toimitilassa ei ole suihkumahdollisuutta.


*** Valmennus- ja terapiapalvelut *** 

ELÄMÄ 2.0 MUUTOSVALMENNUS


- on elämän muutosten hallintaan suunnattu valmennusohjelma. Valmennuksessa kartoitetaan selkeästi omat vahvuudet, ympäristön tarjoamat mahdollisuudet ja opitaan varmuus muutoksen tekemiseen. Valmennuksen tavoitteena ei ole muutosten pysäyttäminen elämässä, vaan muutosten hallinnan oppiminen.


RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPIA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, jossa keskitytään tämän hetkisen elämäntilanteen solmujen avaamiseen sekä ratkaisujen ja voimavarojen löytämiseen omien oivallusten kautta. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia soveltuu esim. pelkojen, ahdistuneisuuden, masennuksen, syömishäiriöiden, stressin, elämänmuutosten, pari- ja ihmissuhdeongelmien kanssa työskentelyyn.


RAVINTOVALMENNUS

Ravintovalmennuksessa pureudutaan ravitsemuksen ja ruokailun perusasioiden hallintaan, ruokailun rytmitykseen ja terveelliseen ruokavalioon.