Niina Saastamoinen Osteopaatti, Koulutettu hieroja, Ratkaisukeskeinen Lyhytterapeutti, Muutosvalmentaja

Niina Saastamoinen

Olen Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö - koulutukseltani osteopaatti, koulutettu hieroja ja LYKO-lymfaterapeutti. Näiden lisäksi olen kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi erikoistuen pelkojen, ahdistuksen, traumojen ja häpeän käsittelyyn. Olen myös yin-joogaohjaaja, personal trainer, ravintovalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja. Suoritan eläinosteopaatin jatkotutkinnon vuosina 2023 - 2025. 

Studio Rento -toimipisteiden vastaanottoni sijaitsevat Helsingissä Töölössä ja Nurmijärvellä Klaukkalassa. Lisäksi pidän ammatinharjoittajana vastaanottoa Nurmijärven Fysioterapia & KuntoCenterillä sekä teen laitoskäyntejä hoivakodilla Helsingissä.  

Yritykseni Studio Rento TMI Niina Saastamoinen on perustettu 1.2.2012. Tätä on edeltänyt alanvaihto vuonna 2010 merivakuutusten ja palavien nesteiden logistiikan asiantuntijatehtävistä hyvinvoinnin ja terveyden pariin. Aiemmilta koulutuksiltani olen vientisihteeri, markkinoinnin tradenomi (AMK) sekä yleis-/IT-johdon MBA. Vapaa-aikani vietän hevosten parissa sekä omakotitalon pihapuuhissa.


Hevososteopatia